Weer warmtekussentjes!

november 19, 2010 § 9 reacties

De laatste dagen lukte het stikken steeds beter en kostte het me steeds minder tijd om elk kussentje en hoesje mooi te stikken en te zigzaggen! Jaja, we verkopen weer zelfgemaakte warmtekussentjes ten voordele van vzw Hachiko! De verkoop begint morgen op Eurodogshow te Kortrijk! Wie graag een kussentje wil kopen en Hachiko ondertussen wil steunen: laat gerust een berichtje na!

Dit zijn de drie motiefjes.

Different motives

De vierkante kussentjes hebben allemaal een klein ruitje aan de ene zijde en een groot ruitje aan de andere zijde. Nog verschillende vierkante kussentjes beschikbaar. Ze wegen ongeveer 1kg en meten 25cm bij 25 cm.

square pillows

De rechthoekige kussentjes wegen ook gemiddeld 1kg en meten 22cm bij 30 cm. Er is nog één kussentje beschikbaar met schotse ruitjes vooraan en kleine achteraan. Er zijn nog verschillende kussentjes beschikbaar met schotse ruitjes vooraan en grote ruitjes achteraan, en grote ruitjes vooraan en kleine ruitjes achteraan.

rectangle pillows

De langwerpige kussentjes wegen gemiddeld 800gr. Er zijn kussentjes beschikbaar met en zonder tussenschotjes. De tussenschotjes voorkomen dat de warme tarwe allemaal naar de uiteinden glijdt wanneer je het kussentje in je nek legt. Er zijn nog verschillende kussentjes beschikbaar met kleine ruitjes vooraan en grote ruitjes achteraan en enkele met schotse ruitjes vooraan en kleine achteraan.

long pillows

Dankje Mireille en Airco voor de superleuke ontspanning vandaag! Valéas is bekaf! Ideaal om morgen niet met tonnen overtollige energie aan Eurodogshow te beginnen :mrgreen:!

Advertenties

Getagd: , , , ,

§ 9 Reacties op Weer warmtekussentjes!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Wat is dit?

Je leest nu Weer warmtekussentjes! voor Hulphond Valéas.

Meta

%d bloggers liken dit: