Paasweekend vol vriendjes

april 5, 2010 § 2 reacties

Vrijdag trokken we met z’n allen naar de kapper – de mensenkapper wel te verstaan. Baasje en Maarten kregen blijkbaar een hoofdmassage tijdens het wassen van hun haar! Dat moet ik ook eens vragen als ik naar de kapper ga…
’s Avonds pikten we Anne-Catherine op aan het station! Joepie!!!

Zaterdag kwam knotsgek vriendje Vino, de puberende labrador uit de straat, nog eens spelen. Toen we donderdag aan het ravotten waren in de tuin, vertelde Vino’s baasje dat zij en Vino zaterdag examen hadden op de hondenschool… Daarom kwam hij zaterdag dus nog eens spelen: hoe minder overtollige energie, hoe gehoorzamer! En ze zijn geslaagd!!! Als beloning mochten we nog wat spelen na zijn examen en les in de hondenschool!

Zondag gingen Anne-Catherine, Eiko, baasje en ik weg met de tram. We werden bijna geplet door al die mensen die met ons mee wouden rijden! En hondjes dat er opstapten! Zeker 7 honden hielden ons onderweg gezelschap… Maar we lieten ons niet verleiden door hun lieve snoetjes hoor.
Eens uitgestapt stonden Xaltoen, Speedy en hun baasjes ons op te wachten. Jihaaa! We wandelden richting de pier waar we ook nog mijn broer Voodoo en zijn baasje tegenkwamen! Toevallig hé? Ik speelde met Speedy en Xaltoen in zee en Eiko ploeterde wat met haar poten in de zee en genoot! Toen gingen de baasjes een pannenkoek eten en begonnen ze te babbelen… Gelukkig babbelden ze later verder op bij Xaltoen thuis zodat we ondertussen konden spelen!

Vandaag hebben we allemaal lang geslapen… We hebben dan ook een super leuk en druk weekend achter de rug, en morgen moeten we weer vroeg opstaan om te gaan werken hé.

Advertenties

Getagd: , , , , ,

§ 2 Reacties op Paasweekend vol vriendjes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Wat is dit?

Je leest nu Paasweekend vol vriendjes voor Hulphond Valéas.

Meta

%d bloggers liken dit: