Nieuwe vriendinnetjes!

maart 19, 2010 § 3 reacties

Zondag gingen Valéas, Eiko en ik samen met Stien, Maybe en Qorbie Hachiko’s standje gaan bevrouwen op de wandeltocht van het KA Waregem! Het was héél leuk! We kregen zelfs bezoek van Hachiko pup in opleiding Eclips en zijn gastgezin! We zijn helemaal gesmolten… Zo een schattig huppeldepupje!

Valéas, Eiko, Maybe en Eclips

Zoals u waarschijnlijk al opmerkte, start elk half jaar een nieuw klasje puppy’s de opleiding tot assistentiehond bij vzw Hachiko. Eind 1994 startte het eerste A-klasje met ondermeer Annie en Arco, in de zomer van 1995 zagen ondermeer Baloo en Basiel het levenslicht, enzovoort. Zo werden eind 1996 ondermeer Eiko, Eros, Embrasse, Eclair, Elsa, Esprit en Easy geboren. In de zomer van 2005 startten Valéas, Voodoo, Venus, Velvet, Vitesse, Volan, Vino en Veti de opleiding tot hulphond! In de winter van 2007 was het zover: het alfabet was op… En zo vormden Alix, Amos, Austri, Alfa, Airco en Alien het tweede A-team. De tijd stopt niet… Deze winter werd onze lieve Eiko 13 jaar oud… Deze winter werd dan ook het tweede E-klasje geboren. Op de foto staan dan ook Eiko en Eclips samen op de foto… Beiden E-hondjes: Eiko 13 jaar en 3 maand oud, Eclips een goeie 2 maand oud. Slik… Ik heb écht een oude doos…

Maandag gingen we weer aan de slag! Valéas was bekaf en sliep zijn roes uit terwijl ik aan het werk was, de sadist… Dinsdag en woensdag was hij iets wakkerder: de collega’s die aankomen worden telkens kort héél welkom gekwispeld!
Sinds woensdag is de lente blijkbaar in ’t land! Toen we thuiskwamen trokken we naar het strand waar Valéas zalig speelde met Paula de duitse Labradoodle! Valéas en Paula kwamen super goed overeen! Jammer dat haar vakantie aan zee er al bijna op zat… Wie weet een volgende keer, lieve Paula?

Advertenties

Getagd: , , , ,

§ 3 Reacties op Nieuwe vriendinnetjes!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Wat is dit?

Je leest nu Nieuwe vriendinnetjes! voor Hulphond Valéas.

Meta

%d bloggers liken dit: