Ondertussen

november 2, 2009 § 2 reacties

Twee weekends terug trokken we naar Asse om Donut en haar gastpapa Antoon te helpen bij hun benefietje! Ook Maaike, haar vriend en haar hulphond Wilson waren van de partij om een spetterende demonstratie te geven. Maarten bemande de stand, Eiko en Donut ontvingen de attenties en knuffels in naam van Valéas en Wilson die aan het werk waren.
Antoon en Donut, super dankuwel, was een héél gezellige en leuke namiddag! De afwezigen hadden ongelijk!

Voorbije donderdag gingen we opnieuw naar Cara. Deze keer ging het een stuk beter en vlotter daar de aanpassingen deze keer wél geschikt waren voor mij. Nu nog wachten op de officiële brief…

Gisteren kwam Anne-Catherine logeren. Ik kreeg een superleuke zachte soccer ballvan Planet dog uit Amerika die ik al keiiiilang wou voor Valéas!!! Dankuwel!!! We zijn er suuuuperblij mee! De Baseball is al bijna 2 jaar een groot succes! Naast de baseball en de soccer ball bestaat de serie nog uit een zachte basketball, football en een tennisball! Wie weet vinden we die volgende maand op Eurodogshow?

Valéas showing his soccer ball

We gingen zalig lang en ver wandelen in Ooike. Het herfstweer was zalig! Nadien trokken we naar het hulphondencafé. Bij deze wil ik Viviane nogmaals bedanken om die supersupersuper verwarmingschampignon voor buiten te schenken én Caroline bedanken om die de dag zelf op één twee drie ineen te zetten! Het was zalig buiten, in de frisse lucht én lekker warm met lekker veel ruimte om even de benen te strekken – lees de wielen te laten rollen – zonder dat iedereen opzij moet… Danku!!!

Vandaag kwamen Yasuko, Tom, Rei en Barney op visite! We hadden een hele leuke dag: we gingen twee uur wandelen – Eiko had deze keer jammer genoeg verplichte rust thuis: 2 keer uit op één dag tijd = volgende dag rust -, de jongens gingen achter een haas aan, rolden in een modderig veld, kortom de makkers hebben zich duidelijk enorm geamuseerd, net zoals hun baasjes!

Florence nam enkele foto’s!

Rei leert flink te zijn bij hondjes en Valéas weet dat hij flink rustig moet blijven bij kleine kindjes!
Being good!

Barney heeft honger…
Barney begging...

Barney kreeg op z’n oren: ni bedelen!
Barney stop begging

Barney good boy!
Barney good boy

Barney, do you want a cookie?
Barney cookie?

Na Eiko de hare, is nu ook Valéas’ batterij helemaal op. Hopelijk duurt het enkele dagen eer die weer eivol is…

Zo lag hij deze avond te slapen… Sinds een week hebben Eiko en Valéas door dat een hoofdkussen de beste uitvinding ooit is, na hondenbrokken welliswaar. Als ze gaan liggen nemen ze steevast een kussen of zachte voetbal mee als hoofdkussen. Elke avond heft Valéas zijn hoofdje netjes op zodat Maarten het kussen er mooi onder kan leggen. Verwend? Neeuh…

Valéas and his pillow

The new way to sleep...

Cutie pie

Plase let me sleep?

Nice nose...

Almost asleep

Asleep

Advertenties

Getagd: , , , ,

§ 2 Reacties op Ondertussen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Wat is dit?

Je leest nu Ondertussen voor Hulphond Valéas.

Meta

%d bloggers liken dit: