Hachikodogdays & 15 jarig bestaan vzw Hachiko

augustus 27, 2009 § 7 reacties

Ondertussen is Barney al terug bij zijn bazinnetje; zijn we al nogmaals op vakantie geweest aan zee; ontmoetten we Oostenrijkse Pinscher pup Phelan en zijn baasje die uiteindelijk geweldig leuk speelden; we gingen samen met Sandy en Kwiek naar de Sint Bernardusfeesten in Nieuwpoort waar we Liesbeth, Jen en TJ en Monique en Valéas’ broer Voodoo weerzagen en waar Valéas met TJ en Kwiek in de zee heeft gezwommen (!!!!) ; en gisteren gingen we wandelen met Mechelaar Goya, Duitse Pinscher Bruno en hun baasjes waar alle partijen zich geweldig goed amuseerden! Danku dames voor de geweldige avond! Valéas’ vacht was trouwens zoals verwacht helemaal proper deze ochtend, op de plakkende onkruidzaden na… In de plooien van zijn kussen ligt as usual een laagje fijn bruin stof als aandenken aan de zalige wandeling.

Valéas, Goya and Bruno

Dit weekend, zaterdag 29 en zondag 30 augustus gaat in de gemeentehallen van Merelbeke Hachiko’s jaarlijkse overhandigingsfeest door, dit jaar samen met de Hachikodogdays ter ere van het 15 jarig bestaan van vzw Hachiko!
Jullie komen toch ook mee fietsen, wandelen, lopen, handbiken, etc in de estafette? Mee genieten van de overhandiging van de assistentiehonden die dit jaar afstudeerden, zondagvoormiddag van 10 tot 12 uur?
Alle brave mensen en honden zijn welkom 😉 Wij zijn dus allesinds van de partij! Tot dan!!!

Getagd: , , , ,

§ 7 Reacties op Hachikodogdays & 15 jarig bestaan vzw Hachiko

 • Pliske schreef:

  Leuk initiatief, helaas is het voor ons ietsiepietsie te ver en helaas bis, staat er al iets ons programma dit weekend.
  Bloggroetjes,

 • Pliske schreef:

  Heb er ook een berichtje van gepost

 • Kim & Olly schreef:

  Hopelijk was het een fijn feest bij Hachiko!!!

 • Guldentops Gerry schreef:

  Hello Daphne,

  Na wt zoeken heb ik je blog gevonden en ja ik wil jou en je vriend Maarten bedanken omdat ik door jullie uitgenodigdwerd om aan jullie tafel, die bezaaid was met miljoenen euro’s , te mogen aanzitten.
  We hebben gezellig een babbel kunnen uitvoeren maar spijtig genoeg had Gerry af en toe problemen met zijn gehoor wegens achtergrond geluiden.
  Ben gelukkig goed en wel thuis geraakt maar in het station en op het perron van Gent Sint Pteters was het wel uitkijken geblazen want daar was over bevolking van de Thalys reizigers die vanuit Brussel langs Gent moesten verder reizen wegens een kraanongeval op de spoorlijn Mechelen – Antwerpen.
  Zo ik ga het hier bij laten en hoop jullie her of der nog eens te kunnen ontmoeten maar dan wel in een minder lawaairige omgeving 🙂

  Groetjes van Gerry en woef Florus en surft desnoods eens naar http://www.toegankelijkreizen.be of http://www.reizigersbond.be.

 • karlien schreef:

  Wij vonden het fijn jullie weer eens te zien!
  Hopelijk tot gauw …

  Groetjes
  Karlien en Iron

 • Guldentops Gerry schreef:

  Hello Karolien en misschien nog andere lezers,

  Zo te lezen zijn juliie ook veilig en wel thuis aangekomen dus alles o.k.
  Morgen tren ik met Florus erop uit naar http://www.vub.be om een thesis te aanhoren over personen met een verstandelijk handicap doch dit zal over de ‘ toegankelijkheid ‘ gaan , die personen hebben ook hun noden zenne.
  Voor de rest is het hier een afwisseling van activiteieten doch zondag tracht ik aanwezig te zijn op de Gordel voor een wandeling van een achttal km;
  Dit parcour is eigenlijk speciaal uitgewerkt voor rolstoelgebruikers maar andere gehandicapten zijn ook welkom.
  Zo ik ga het hier bij laten en wens jij en Raf nog veel hondengenot.
  Groetjes
  Gerry en Florreke.

 • […] Valéas, de assistentiehond Wat Valéas en ikzelf gaan uitspoken… « Hachikodogdays & 15 jarig bestaan vzw Hachiko […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Wat is dit?

Je leest nu Hachikodogdays & 15 jarig bestaan vzw Hachiko voor Hulphond Valéas.

Meta

%d bloggers liken dit: