Eurodog 2008

november 17, 2008 § 3 reacties

Zaterdag gingen we naar Eurodogshow 2008…
We kwamen iets later aan dan verwacht daar er iets mis was met de auto waardoor hij niet rapper wou dan 90 km/u… Nadat Maarten ons afzette in Kortrijk, ging hij naar de garage waar het probleem – iets met de turbo – al snel gevonden en opgelost werd. OEF!

In de voormiddag zijn we vooral rond de stand blijven hangen. Iedereen goeiedag zeggen, Valéas even laten spelen met zijn vriendjes, even bijpraten en een broodje eten.

Na de middag gaven we twee demo’s in het midden van de hal. Valéas was erg rustig en bleef héél flink op zijn plekje liggen alhoewel er véél mensen en honden voorbij kwamen en verschillende honden hem uitdaagden om zijn plekje te verlaten! Hij deed netjes zijn best en alhoewel de omstandigheden niet ideaal waren – lawaai, voorbijgangers die door onze demo heen liepen, de micro weergalmde tot en met – vond ik de demo’s erg geslaagd!

Na de demo’s zijn Valéas en ik gaan winkelen… We kochten

 • een dun lang riempje in het blauw zodat het mooi bij zijn jasje past. Tijdens de les heeft meneer namelijk iets meer plaats nodig dan hij krijgt met zijn gewone leiband, waardoor hij zichzelf de hele tijd kwelt…
 • een klein slickerborsteltje (met vele mini haakjes) zodat ik nu hopelijk zelf zijn staart en broek kan borstelen. Onlangs kocht ik een slickerborstel voor een grote hond zoals Valéas. Ik heb echter niet genoeg kracht om die grote slickerborstel door Valéas’ staart te halen. Met het mini ding lukt dit nu wél!
 • een hele zak vol Farmfood Rawhide spullen om de tandjes van Valéas en Eiko proper te houden. Gisteren kregen ze er al elk eentje! En lekker dat het was! Eiko deed er wel zeker 10 keer zo lang over dan Valéas… En dan te zeggen dat ik Eiko een rappe (vr)eter vond!
 • Eiko’s sinterklaas of verjaardagscadeautje: een Senior Kong daar haar Kong haar lievelingsspeelgoed is en ze op 13 december al 12 jaar wordt.
 • voor Valéas een nieuwe ketting met veel dunnere schakeltjes. Hij is even sterk maar laat hopelijk niet zo’n lelijke kraag na in zijn vacht…
 • voor elkeen een superzacht fleece dekentje op de stand van vzw Hachiko. Het viel duidelijk in de smaak: Valéas zeult er al de hele dag mee rond en Eiko gaat er steeds op liggen!

Véél mooie hondjes gezien, véél toffe mensen tegengekomen, kortom een geslaagde dag! Tot volgend jaar!!!

Als extraatje een foto: Eurodog ligt aan onze voeten!

Valéas in Eurodogshow

Advertenties

§ 3 Reacties op Eurodog 2008

 • Maggy schreef:

  Ik ging zondag en we gaven demo op het grote middenplein in zaal 6, veel toeschouwers en ook veel mensen die meededen aan demo. Alles ging vrij vlot. Ikzelf kocht niks op eurodog, Nox krijgt al genoeg zo vanuit de winkel enz… Erna reden we nog naar de kinepolis ernaast gingen naar Loft zien, echt een aanrader.

 • Saskia en Yunah schreef:

  Hallo Daphne,

  knap hoor van Valeas dat hij zo mooi op zijn plekje bleef liggen en de demo’s zo goed deed ondanks alle afleiding 😀 En dan nog even lekker shoppen…allemaal leuke, lekkere en zachte hondendingen kopen…jippie!! 🙂
  Ik vind het ook leuk hoor om voor Yunah te shoppen 😉 Er is altijd wel weer iets leuks, iets anders, iets zachts en knuffeligs waar je ze blij mee maakt 😀 En dus jezelf ook blij voelt…

  Lieve groetjes,
  Saskia en Yunah 🙂

 • […] zoals vorig jaar gingen we weer shoppen… We kochten 2 doggybags ’siesta’, eentje voor thuis en […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Wat is dit?

Je leest nu Eurodog 2008 voor Hulphond Valéas.

Meta

%d bloggers liken dit: