Thesisverdediging en de aanloop ernaartoe

september 10, 2008 § 11 reacties

De voorbije anderhalve week werd gedomineerd door de aanloop naar en de voorbereiding van de thesisverdediging… Ondertussen is de verdediging achter de rug en ben ik erg erg erg blij! Het ging namelijk héél goed, véél beter dan verwacht!

Het laatste weekend van augustus gingen we naar huis waar we eigenlijk vooral genoten van de zon… Zondag vertrokken we naar Leuven om ons voor te bereiden op de verdediging. Alhoewel ik meestal op kot was om – langzaam maar zeker – door te werken aan de presentatie en verdediging van mijn thesis, waren er toch enkele ontspannende momenten ingepland.

Zaterdag werkten we mee aan een demonstratie van vzw Hachiko op het feest van KVG Vlaams-Brabant en Brussel ter ere van hun 60-jarig bestaan. Samen met Pistache en Wepsi toonde Valéas zijn kunnen aan het publiek! Hier kunnen jullie enkele foto’s vinden van de demo.

Dinsdag verdedigde ik mijn thesis en het ging dus goed. Valéas was ook héél braaf en wachte netjes tot we klaar waren.

Woensdag gingen we naar Ikea. Yasuko en ik wouden al superlang naar Ikea omdat ze allerlei spullen nodig heeft voor hun eerste kindje dat opkomst is! Jaja! Barney krijgt eind dit jaar een babybroertje!!!
Maarten was blij dat Yasuko mee was naar Ikea: ze trok het tempo omhoog waardoor we véél sneller buiten waren dan hij had gehoopt… Ik ben zo gek op Ikea dat ik alles wil gezien hebben en dus echt overal blijf plakken. We kochten dus allerhande keischattige babyspullen maar ook gerief voor Valéas! Vorig jaar kreeg hij een gekke dino-bal uit Ikea. Daar hij verzot is op die bal en er héél goed voor zorgde, kreeg hij de volledige set superzachte knuffelballen. Alhoewel de dino-bal het gekste is en de rode bal met nopjes en een rammelaar erin heel schattig is, loopt hij toch het meeste rond met de doodgewone blauwe bal… We kochten ook een mooie opbergdoos voor Valéas’ speelgoed. Ik had verwacht dat men dubbel zou liggen van het lachen omdat het een keistoere schatkist is. Raar maar waar, de kotgenootjes lachten eigenlijk vooral omdat ze het nogal gek vonden dat een hond een kist nodig heeft om al zijn speelgoed in kwijt te kunnen… En nu hem nog leren van alles zelf op te ruimen! 😉

Morgen, vrijdag is het proclamatie… Spannend… Mama en papa brengen Eiko mee daar zij en Valéas dan eigenlijk ook een beetje mee afstuderen hé. Nadien gaan we samen nog iets gaan eten.

Zondag helpen we opnieuw mee met een demonstratie van Hachiko. Ditmaal gaat deze door aan onze achterdeur op de terreinen van het sportkot tijdens de sport- en speldag van het UZ Leuven. Wie zin heeft om Pistache, Valéas en Wepsi aan het werk te zien, meer wil weten over hulphonden of vzw Hachiko of ons graag wil steunen door iets te kopen aan onze promostand: zondag 14 september vanaf 10 uur aan gebouw De Nayer op het sportkot! De eerste demo is voorzien rond 13uur.

En maandag trekken we naar zee… Een weekje vakantie met Maarten, Eiko en Valéas! Jippie!!!

Advertenties

Getagd: , , , ,

§ 11 Reacties op Thesisverdediging en de aanloop ernaartoe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Wat is dit?

Je leest nu Thesisverdediging en de aanloop ernaartoe voor Hulphond Valéas.

Meta

%d bloggers liken dit: