Van het overhandigingsfeest, via de zee naar Leuven

augustus 29, 2008 § 4 reacties

Zondag trokken Anne-Catherine, Maarten, Eiko, Valéas en ik naar het overhandigingsfeest, waar ook Antoon, Yasuko, Tom en Barney, Leen en Evelyn aanwezig waren! Valéas begroette broer Voodoo, Easy, Elza, Ultiem, Ufo, lief Veti, Vitesse, Volan, Velvet, Qatar, Titsu, Opium, Goodwill, Iago, Ryooko, Alix, Zara, Beer, MX, Maybe en nog vele anderen die ik aan het vergeten ben.
We hebben véél mogen verkopen tijdens onze shift aan de stand – Anne-Catherine en ik kochten ons zelf ook een van de keimooie nieuwe Hachiko-truien! Valéas en ik en nog vele andere aanwezigen waren keiblij toen Veti, Valéas’ grote liefde, werd overhandigd aan haar superbaasje Mieke. Nogmaals proficiat Mieke, lieve superhulphond Veti en gastgezin Trees! Na de overhandiging van de nieuwe assistentiehonden hebben we gesmuld van de BBQ. Toen bleek dat we ook nog eens toffe dingen gewonnen met de tombola! We haastten ons en konden nog net meedoen met de kwis die heel goed opgesteld was. De hele namiddag lang hebben we véél bekenden teruggezien, veel gebabbeld, rondgeraced, suuuperlekkere desserts gegeten en tevreden gezien dat onze zelfgemaakte tiramisu – danku Anne-Catherine en Maarten – in de smaak viel waardoor we er zelf geen meer konden eten! We hebben geen tijd gehad om het hondenspel te spelen daar het plots al véél later was dan gedacht en de winnaars al werden bekendgemaakt! We zijn nadien nog lang blijven napraten en hebben geholpen waar we konden bij de opkuis. Wij amuseerden ons geweldig en iedereen die met ons mee kwam dacht er ook zo over! Bravo voor de organisatoren!
Hieronder een van de foto’s die Antoon op het einde van het feest nog trok op aanvraag van mij. Zo staan broers Valéas en Voodoo eindelijk nog eens samen op de foto! De hele reeks foto’s die Antoon zondag nam op het overhandigingsfeest, kan je hier terugvinden.

Valéas en Voodoo, broers en hulphonden

Maandag, dinsdag en woensdag genoten we samen met Maarten, Inge, Leen en Eiko van nog enkele dagen rust aan zee… Daar het écht geen weer was om te gaan zonnebaden, was er niemand op het strand die zich zou storen aan onze hondjes. Valéas en Eiko mochten in de late namiddag dan ook even hun duivels loslaten, de meeuwen laten fitnessen, de zee induiken, rollebollen in het zand en natuurlijk flink terugkomen wanneer ze ons konden horen – Valéas kwam van verre terug gespurt terwijl Eiko pas doorhad dat we ’t tegen haar hadden als Maarten naast haar stond daar ze ongeveer doof is

Sinds woensdagavond zijn we nog even in Leuven op kot om de verdediging van de thesis voor te bereiden. Gisteren, donderdag, brachten we een stapel artikels terug naar de begeleidster en trokken we naar het centrum omdat Inge nog een boodschap moest doen.

En nu, vrijdag, heeft Eiko opnieuw Valéas’ mooie fatboy ingepikt waarop ze nu gelukzalig ligt te snurken. Valéas vlijde zich dan maar neer tegen mijn wielen en is eveneens aan het recupereren zoals zijn zusje Eiko het hem mooi voor toont…

Advertenties

Getagd: , , , ,

§ 4 Reacties op Van het overhandigingsfeest, via de zee naar Leuven

 • Kim & Olly schreef:

  Wow wat een geweldige week heb je beleefd zeg!!! Succes nog met de voorbereiding van je thesis! En je hebt je vervelend virusje van 2 weken geleden doorgegeven aan mij … niet leuk hoor :(. Ikke moet dus ook maar eens uitzieken :(.

 • grietsblog schreef:

  Ik wist niet dat Valeas een broer had. Ze zien er samen geweldig lief uit. Nog even doorbijten en dan ben je voorgoed van die thesis verlost. Wat ga je daarna doen?

 • mieke verstraete schreef:

  Straf hee dat het nu pas echt “zeeweer” is, als je week vakantie aan zee erop zit?
  Ik heb mijn vroegere collega’s al naar het college zien hollen, da’s hier vlak voor de deur…en ik ben niet jaloers.
  Elias gaat morgen naar de tweede kleuterklas en verlangt om weer eens in zijn “lolstoel” te mogen rijden, in zijn auto dus hee!
  Hij had de hele vakantie veel beweging,( in het water van het opblaaszwembadje bvb.) waardoor de prof in Gent vond “dat zijn rugje OK gebleven is.” We zijn blij.
  Daag Daphne!

 • Saskia en Yunah schreef:

  Gezellig zo’n overhandigingsfeest! En wat een 2 knappe kerels, Valeas en zijn broer!! Hele mooie foto 🙂
  En lekker dat het “honden” strandweer was, hahaha…konden Valeas en Eiko zich lekker uitleven aan het verlaten strand 😀 En lief dat Eiko op Valeas’s fatboy mag, het is een echte heer, die Valeas 😉
  Heel veel succes gewenst met het verdedigen van je thesis, Daphne…!!!

  Saskia en Yunah 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Wat is dit?

Je leest nu Van het overhandigingsfeest, via de zee naar Leuven voor Hulphond Valéas.

Meta

%d bloggers liken dit: