Batterijen opladen aan zee…

augustus 23, 2008 § 3 reacties

Sinds woensdag zijn we aan zee om onze batterijtjes op te laden. We slapen veel, doen leuke dingen en genezen stap voor stap.

Gisteren, donderdag gingen we met de tram naar Oostende waar we langs de dijk wandelden en wat winkelden. Het was de eerste keer dat we dit jaar de kusttram namen, dus meteen ook de eerste keer dat Valéas met mij tramde… De heenrit was erg druk maar dat hield Valéas niet tegen om zijn beste beentje voor te zetten! Hij ging voorbeeldig liggen tussen de rolstoel en twee buggy’s en nam zo weinig mogelijk plaats in. Tijdens een lange wandeling op de dijk kwamen we jammer genoeg voor Valéas geen stukken strand tegen waar niemand lag te zonnebaden en hij misschien eens zijn overtollige energie kon lossen. Na wat gewinkel en de tramrit terug, was de overtollige energie echter al opgesoupeerd en dook meneer met veel plezier zijn mandje in…

Vandaag, vrijdag, ging meneer Valéas naar de kapper! Samen met een pak van zijn rosse en blonde haren, liet hij er ook zijn energie voor vandaag achter. Meneer is knap gekapt, helemaal geborsteld, volledig gewassen tot hij proper was, en mooi droog geblazen, geborsteld en nogmaals bijgeknipt en geplukt! Na nog even dollen met Charlie, de Australische herder die suuuperlief, mooi, flink en zacht was, sprong hij in de auto en viel meteen in slaap.

Valéas and Charlie at the doggroomer

Wie weet lukt het om Valéas, de wannebe mud coated retriever, zo proper en superzacht te houden tot zondag op het overhandigingsfeest?

Advertenties

Getagd: , , , ,

§ 3 Reacties op Batterijen opladen aan zee…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Wat is dit?

Je leest nu Batterijen opladen aan zee… voor Hulphond Valéas.

Meta

%d bloggers liken dit: