Vrolijk Pasen van aan zee!

maart 23, 2008 § 2 reacties

Wij brengen het paasweekend aan zee door, samen met Eiko en de hele familie!
Gisteren gingen we al wandelen in het bos! Eigenlijk mochten de honden niet los, maar elke hond die we tegenkwamen was los of was net terug aangelijnd… Op de terugweg mochten ze helemaal los: ze vonden het zalig… Het zwart-ros duo samen op snuffeltocht door weer en wind, hagel en sneeuw. Later mocht Eiko even uitrusten toen we met Valéas nogmaals de storm zouden trotseren op zoek naar avondmaal in de verbouwde supermarkt waar we helemaal verloren liepen!
’s Avonds ging Eiko zelfverzekerd naar de kamer waar Valéas, Maarten en ik zouden slapen alhoewel iedereen keigraag Eiko op de kamer wou. Vanavond probeer ik haar toch te overtuigen de andere kamers ook eens te proberen. Ze sliepen wel héél schattig samen op de geïmproviseerde mat maar deze ochtend om 7u30 moest Miss ’t Ei hoogstdringend naar het toilet. Zo vroeg op Paaszondag begod!? Ik was net iets minder down toen ik dit las, we waren niet de enige in de blogosfeer die vroeg wakker waren…

Advertenties

Getagd: , , , ,

§ 2 Reacties op Vrolijk Pasen van aan zee!

  • Kim & Olly schreef:

    Vrolijk Pasen en geniet van maar van die mooie vrije dagen!!! Fijn trouwens dat heel de familie gezellig bij mekaar kon zijn zeg!

  • Een witte Pasen, toch weer eens iets anders hé ! De hondjes zijn met geen stokken uit de tuin te krijgen, hier binnen wordt het stilaan een zwembad, al die sneeuw die aan hun haartjes hangt, smelt natuurlijk als ze binnen komen … Oh ja een wolfs- of hubertusklauw is de vijfde teen aan de achterpootjes, de nagel kan heel lang worden en hier kunnen ze ergens mee achter blijven haken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Wat is dit?

Je leest nu Vrolijk Pasen van aan zee! voor Hulphond Valéas.

Meta

%d bloggers liken dit: