Duimen voor Barney

maart 18, 2008 § 10 reacties

Morgen wordt mijn allergrootste vriendje Barney, geopereerd aan zijn knie in Merelbeke.
Hij mankte al een tijdje als hij net was opgestaan, maar speelde wel nog levendig met mij. Zijn baasje dacht aan artrose en ging naar de dierenarts. Hij zei dat Barney te dik was en dus moest Barney vermageren… Barney was wel iets te dik – alhoewel hij altijd een stevige bonk zal blijven – maar onze baasjes geloofden niet dat dat het manken helemaal zou verhelpen. Na enkele weken vermageren – je kon hem echt elke week lichter zien worden – mankte hij nog even erg of zelfs niet erger… Toen raadde mijn baasje, Barney’s baasje aan om met Barney naar Merelbeke te gaan: mijn baasje zag duidelijk dat zijn rechter bil véél minder gespierd was dan zijn linker bil en dat hij onevenwichtig stond.
In Merelbeke zagen ze dat een ligament aan zijn knie gescheurd was. Hij moest zich kalm houden om het niet te verergeren – we mochten dus niet meer spelen – en wordt morgen geopereerd. De dierenartsen gaan een zeer speciale operatie uitvoeren die een héél hoog slaagpercentage heeft. Normaalgezien mag hij donderdag opnieuw naar huis en na zes weken tot twee maand rustig revalideren, zou hij opnieuw de oude moeten zijn en kunnen we elkaar weerzien…

Wij duimen morgen keihard voor Barney… Jullie toch ook?

Kusjes,
Valéas

Kisses!!!

Ps: wij waren de laatste dagen wat ziekjes: een buikvirus heeft mij getackeld en Valéas was ook helemaal kalm en hangerig… Daarom was het hier een beetje stil.

Update: Het duimen heeft geholpen! De operatie verliep goed en Barney is wakker. Nu op naar de revalidatie… Weet iemand toevallig een hondenzwembad zijn in de buurt van Leuven of elders in Vlaanderen? Is daar een dierenfysiotherapeut die aan revalidatie doet?

Advertenties

Getagd: , , , ,

§ 10 Reacties op Duimen voor Barney

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Wat is dit?

Je leest nu Duimen voor Barney voor Hulphond Valéas.

Meta

%d bloggers liken dit: