Italian evening

maart 16, 2008 § 6 reacties

Gisteren gingen we naar de Italian evening te Nokere alwaar we gedemood hebben! Toen we binnenkwamen bleek ook de Buxus-clan (de familie van Stijn en zijn hoorhondje Buxus) aanwezig te zijn en mee te willen demoën! Nog groter was mijn verbazing toen bleek dat Yasuko en Tom, de baasjes van Valéas’ grootste vriend Barney ook waren afgezakt van Leuven tot Nokere om ons te zien demoën en mee te genieten van de Italian evening!
De demo zelf ging goed. Valéas deed alles supersnel en nauwkeurig en liet amper steekjes vallen. Enkel het feit dat hij de koekjes opat in plaats van ze op te rapen, vond ik niet zo leuk. Niet omwille van het publiek dat eens goed gelachen heeft, maar omwille van het feit dat ik het hem nu weer wil afleren van ze op te eten. Het is dan wel maar een ‘circustruukje’ maar toch is het stom als het op die manier verloren gaat…
Het eten nadien was erg lekker, de desserts nog lekkerder en in dat goede gezelschap kon de avond niet meer stuk! Nadat het Hachiko-gezelschap hun bedden en manden had opzocht, zijn wij nog even doorgegaan daar chauffeur mama nog elders aan het eten was. Tijdens de vele babbeltjes met bekenden en onbekenden, bleek dat het een zeer geslaagde avond was waarop ons gedemo super in de smaak viel: samen met de vele lege flessen wijn werd Valéas een engeltje met een kwispelstaart!
Hieronder foto’s van Stijn en zijn hoorhondje Buxus en Valéas die onze crew-shirt showt die we ’s avonds laat kregen van de organiserende studenten! Dankuwel allemaal, het was echt supergeslaagd!

Stijn and Buxus

Crew-dog!

Sleeping crew...

Advertenties

Getagd: , , , ,

§ 6 Reacties op Italian evening

 • astrid schreef:

  Wat een leuke foto’s zeg. Enne de filmpjes zijn niet weg staan in de catagorie filmpjes.
  Ik maak nooit filmpjes van Mellis, heb er niet zoveel mee, vind foto’s leuker.
  Ze zijn dus niet weg,maar verplaatst.

  Liefs Astrid

 • Maggy schreef:

  Trek het je niet aan van die koekjes, Nox kan dat ook niet, althans zo geen kleine dingen wel ne rask ofzo. Wat stond er eigenlijk opt menu?

 • Mieke schreef:

  Valéas is zo’n lieverd zeg! Indien hij in mijn nabijheid was, zou ik het zooo spijtig vinden dat ik hem niet mag aanraken. Hij ziet er ook erg gelukkig uit, en …”een prijsbeest”, zoals wij dat hier noemen.
  Het feit dat hij zijn koekjes opeet maakt hem alleen nog liever. Deed me denken aan mijn oudste zoon die ooit, als vierjarige, een hostie graaide in de mis, en ze gauw opat, omdat de grote mensen er elk een uit het mandje namen dat doorgegeven werd. Niemand was boos op hem omdat hij zijn “1e communie” gedaan had!
  Daag!
  Mieke.

 • Ben schreef:

  Wij vonden het fantastisch dat jij en Valéas er bij waren! Het werd ook voor ons een onvergetelijke avond 😉 We hopen van zo snel mogelijk onze cheque te kunnen overhandigen.

  Bedankt dat je er was!

  Ben xx

 • […] waarmee hij de kast opende, verwijderd. Een voorbeeld van te snel afgebouwde omstandigheden: de Italian evening waarop Valéas het koekje opat in plaats van het op te rapen. De stap van een publiek van drie […]

 • […] zaterdag nog… We gaven zo’n geweldige demo’s met hem en zijn twee dames zoals op de Italian evening, het feest van KVG Vlaams-Brabant, Bambosj en de opendeurdag van dierenasiel de helpende […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Wat is dit?

Je leest nu Italian evening voor Hulphond Valéas.

Meta

%d bloggers liken dit: