Kong Snugga Wubba!!!

februari 21, 2008 § 11 reacties

Maandag was het zover: de langverwachte Kong Snugga Wubba’s voor Eiko (roze) en Valéas (paars) waren via Suffix en zijn bazinnetje tot bij ons geraakt! Via de flickr Kong group hoorden we al dat de meeste hondjes er gek op zijn en ook Suffix heeft zijn Snugga Wubba erg graag volgens zijn bazinnetje… De verwachtingen lagen hoog en zijn volledig ingelost: Valéas is er GEK op. Hij sleurt het ding overal mee naartoe, tot grote frustratie van sommige kotgenoten die het paarse ‘vodje’ op de meest gekke plaatsen terugvinden. Eiko krijgt haar roze kadootje dit weekend…

Dinsdagavond gingen we na de les in het bos wandelen met Barney en zijn bazinnetje. We maakten een reuzachtige wandeling waarbij we heel wat gelachen hebben maar ik ook volledig tot rust kwam. Valéas en Barney huppelden samen voor ons uit, renden wat, snuffelden veel, kortom ze waren de beste maatjes zo samen op pad. Hopelijk lukt dit elke dinsdagavond!

Kisses!!!

Bij deze doe ik nog een oproep. Barney heeft waarschijnlijk pijn aan zijn poot. Hij mankt en wil er niet op staan als hij net opstond. Kent iemand een goede/gespecialiseerde dierenarts of -kliniek in de buurt van Leuven of elders? Met welke artsen en ziekenhuizen heeft u goede ervaringen op dit vlak?

Woensdag – vandaag dus – gingen we samen naar de job-infobeurs van de KULeuven. Toen we met ons tweetjes binnen waren geraakt, liep iedereen daar helemaal kraaknet – sommigen zelfs in kostuum – rond. Ik voelde me nogal een buitenbeentje met mijn kleurige jas, muts, sjaal en handschoenen. Bovendien hadden mijn handen ijskoud en was mijn neus nat van snel te rijden. Gelukkig hielp Valéas me met mijn handschoenen en muts uit te trekken. Eens alles deftig was, gingen we ervoor. We kwamen onderweg nog enkele medestudenten tegen die met ons meegingen: ik stel véél vragen en dat is handig naar ’t schijnt ;). Jammergenoeg was geen enkel bedrijf op zoek naar bio-ingenieurs… Volgende keer beter!

Advertenties

Getagd: , , , ,

§ 11 Reacties op Kong Snugga Wubba!!!

 • Hey !! Jullie ook een snugga !!! Wij vinden ze ook “gewoon te gek” Alleen, maar dat wisten jullie al, was die van mij geen lang leven beschoren … Maar nu speel ik er nog 10 keer liever mee !! En bio-ingenieurs die zoeken ze wel hoor, waar vrouwtje werkt (pharma) hebben ze er net 2 aangenomen ! Dus dat lukt wel !!

 • Wij kregen hier zo’n ding van de kerstman maar we vinden er maar niets aan. Ze liggen hier te liggen. Jammer genoeg wonen wij veel te ver van Leuven en kunnen wij je dus niet helpen.
  We steken in elk geval al onze pootjes héél hoog in de lucht in de hoop dat je vlug werk vind !
  Groetjes,
  Chris, Laika & Chesko

 • Maggy schreef:

  Heb die speeltjes in de dierenwinkel hier zien hangen, vind die wel duur, mja…

  Je hoort het wel vaker dat mensen die hoge studie’s doen geen werk vinden in die branche die ze willen, jammer maar tis de realiteit vrees ik.

  Ken zo iemand die ook hoge studie’s deed (jaren) en nadien is ze gewoon verkoopster geworden omdat ze niks vond in haar richting.

  Hopelijk heb je meer geluk?!

 • Stephanie'tje schreef:

  Hoi Daphné

  Heb je zoiets ook in’t mini? Want ik denk dat mijn grote hond dat ook wel leuk zou vinden. Mijnheer ligt tegenwoordig de hele dag in de zetel… De luiaard!! En dat terwijl zijn baasje veel moet werken voor school! Enfin, veel empatie heeft em dus ook nie. :p

  Groetjes

 • Mieke schreef:

  Hi Daphné

  die speeltjes intrigeren me. Een “Kong” heet dat dus. Ik ben eigenlijk blij dat we daardoor een echt doel hebben om morgen met de “petoetjes” (de kleintjes) op stap te gaan, naar Aveve zullen we trekken omdat daar zoveel leuke diertjes zitten, én om te zoeken naar zo’n ding. Voor poezen zal zoiets wel niet bestaan, maar als de labrador Mil happy is, is de kater Tobi dat ook. Die laatste is trouwens onvindbaar, wandelde 2 uur geleden naar buiten, in de ommuurde tuin, in die barre kou …en het wordt zo laat.
  Ik ben zeker dat je een toffe job vindt Daphné, aar het kan nooit van de 1e keer. Bram verandert nu ook van werk, hij wil research doen bij Sioen. Bij DLChem Waregem zoeken ze iemand om hem te vervangen, maar scheik.ingenieur wel denk ik.

 • Daphné schreef:

  Hoi iedereen! We zijn nog niet hard opzoek naar een job hoor, gewoon eens uitkijken wat er op de markt is. We gaan waarschijnlijk eerst nog wat bijstuderen. Dat moet je doen als je jong bent hé, anders begin je er niet meer aan…

  Stéphanie, tuurlijk bestaan die Kong Snugga Wubba’s ook in ’t mini 😉 Kijk maar op de website van Miss Poppy en Tiger Lily ergens in december…

  Mieke, Kong is een merk van speelgoed (klik hierboven op ‘kong snugga wubba’ voor alle soorten Kong speelgoed te zien). Eerst hadden ze een rode harde rubber holle ‘bal’ uitgevonden, “worlds best dog toy”. Nadien kwamen er Kongs met ribbeltjes, andere formaten, zwarte kongs van harder rubber, etc. Onlangs kwamen ook Kong speelgoedjes in tennisstof op de markt en het allernieuwste zijn de Wubba’s! De gewone wubba is een octopusactige knuffel met een piepertje erin. De water wubba is gelijkaardig maar in neopreen waardoor het tegen water, modder en sneeuw kan, zeer goed afwasbaar is, etc. De Snugga wubba is voor in huis, hij is keizacht, zonder pieper, en veel minder stug dan de gewone wubba.
  Valéas had al een Kong met ribbeltjes, een gewone Wubba en hij kreeg nu de Snugga wubba!

 • Anne (baasje Gabber) schreef:

  Hallo Daphné,
  bedankt voor je reactie op de blog van Antje’s Puppies. Gabber kent nog geen trein, tram of bus, en helemaal nog geen luchtballon. Heel goede suggestie van jou. Ik woon in Herent en zal eens met de trein naar Leuven gaan, en met de bus terug. Is Barney, de wandelvriend van Valéas, ook een border? Gabber houdt er ook van om in het bos rond te neuzen. Zijn neusje gaat dan bijna niet van de grond. Al die geuren, lijkt wel alsof hij een heel dik spannend boek leest. Ik ga ook eens kijken bij LOBO naar een Kong-model voor puppy. Lijkt me erg leuk. Hoop alleen maar dat hij het vasthoudt terwijl hij het heen en weer schudt, anders gaat het met een serieuze snelheid door de lucht vliegen vrees ik… groetjes!

 • Daphné schreef:

  Hoi Anne, Barney is véél groter dan een Border en heeft kort haar. Hij is waarschijnlijk een mix tussen een labrador en een Deense dog, maar ik denk dat er nog iets meer tussen zit…
  Die dingen vliegen hier vaak met een serieuze snelheid door de lucht en komen meestal gelukkig nog goed terecht… Het is gewoon keigrappig om Valéas ermee bezig te zien!

 • Veronique schreef:

  Dag Daphne

  Kerberos dierenkliniek in de Tiensesteenweg 170 kan ik warm aanbevelen!!!! Ze hebben zelfs een weekend wachtdienst en doen ook huisbezoeken.
  016 25 27 17
  kerberos@scarlet.be

  xxx
  Veronique en Bentley

 • […] Presentatie seminarie II Jump to Comments Deze week hadden we het heel druk met vanalles en nog wat, maar vooral met het thesissen… Dat levert dat foto’s zoals deze van Valéas die “smoelen trekt” met zijn Kong Snugga Wubba. […]

 • […] Planet Dog Old Soul Orbee-Tuff Ball is Eiko hier vergeten toen ze op vakantie was. Ook roze Kong Snugga Wubba is vorig jaar hier komen logeren… Valéas is gek van die Snugga Wubba’s en Eiko stond […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Wat is dit?

Je leest nu Kong Snugga Wubba!!! voor Hulphond Valéas.

Meta

%d bloggers liken dit: