Ravotten met Bentley

november 3, 2007 § 1 reactie

Donderdag spraken we af met Véronique, Liza en Bentley! Ik ontmoette hen enkele weken terug in het park onderweg naar het labo. Véronique herkende me van op dogs on the block en zo raakten we aan de praat. We besloten eens samen af te spreken en de hondjes los van de riem kennis te laten maken met elkaar.
We maakten een wandeling van bijna twee uur door het park! Valéas en Bentley konden bijna de hele tijd loslopen, speelden naar hartenlust, zwommen, namen een modderbad, ambeteerden niemand, kortom ze werden dikke vriendjes en hadden het erg naar hun zin. Bovendien kwamen ze allebei schitterend terug telkens we hen riepen! We waren natuurlijk wel zo slim om zeker in het begin het goede moment af te wachten en hadden een zakje lekkere brokjes meegenomen zodat we waardige concurrentie waren voor de bomen, de grasvelden en de Dijle.
Danku Véronique, Liza en Bentley voor de supertoffe wandeling! Dit is zéker voor herhaling vatbaar. En dan maken we wél foto’s… Niet dat Valéas er minder vies uit zag dan die keer dat hij voor het eerst met Barney speelde, alhoewel hij nu na het modderbad nog meermaals in de Dijle gaan plonzen was.

Advertenties

Getagd: , , , ,

§ Een Reactie op Ravotten met Bentley

  • Saskia en Yunah schreef:

    Heerlijk heh, dat samen ravotten in de natuur….ik vind dat het mooiste wat er is, Yunah te zien spelen, rennen, graven…gewoon genieten van het “hond zijn” 🙂
    Ik wens jullie nog heel veel genieten saampjes, jij en Valeas, van alles wat jullie samen doen…

    Saskia en Yunah 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Wat is dit?

Je leest nu Ravotten met Bentley voor Hulphond Valéas.

Meta

%d bloggers liken dit: